Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van’da bir kişi tutuklandı

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Onarım Daire Başkanlığında görev yapan bir kişi, terör soruşturması kapsamında tutuklandı.Van Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile taşeron işçilere baskı yapılarak, terör örgütü adına para...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Onarım Daire Başkanlığında görev yapan bir kişi, terör soruşturması kapsamında tutuklandı.
Van Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile taşeron işçilere baskı yapılarak, terör örgütü adına para toplanmaya çalışıldığı ve belediyeye görevlendirme yapılma ihtimaline karşı nöbet tuttukları gerekçesiyle Van Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Yol Yapım Onarım Daire Başkanlığı görevlisi E.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen zanlı, "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.
Bu arada, operasyon kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre’nin de bulunduğu bazı şüphelilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.