Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van’da 20 kilo C4 plastik patlayıcı ele geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 20 kilogram C4 plastik patlayıcı ve 3 adet silah ele geçirilirken, 6 kişi de gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sıralarında Kurubas mevkiinde uygulama noktasından...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 20 kilogram C4 plastik patlayıcı ve 3 adet silah ele geçirilirken, 6 kişi de gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sıralarında Kurubas mevkiinde uygulama noktasından kaçmaya çalışan bir araç kovalamacanın ardından yakalandı. Araç ile içerisindeki 5 şahıs emniyete götürüldü. Yapılan çalışmada araç içerisinde gizli bölmelerde zulalanmış şekilde 9 parça halinde 2’şer kilogramlık toplam 18 kilogram plastik C4 patlayıcı madde, 2 adet konserve kutusu içerisine hazırlanmış zaman ayarlamalı düzenekleri hazır bomba ve bunlara ait çok sayıda fünye ele geçirildi. Toplam 20 kilogram C4 plastik patlayıcı madde ele geçirilirken, devam eden çalışmalarda Tuşba ilçesi Mollakasım Mahallesi’nde ise arama yapıldı. Yapılan çalışmalarda, gömülü vaziyette 2 adet Kaleşnikof marka silah, 1 adet Bixi marka silah ve bunlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi. Konuyla ilgili toplam 6 kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.