Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van'da patlama... Ölü ve yaralılar...

Son dakika haberleri yine Van'dan geldi. Van Özalp karayolunda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 asker ile 1 sivil yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Van'dan gelen son dakika gelişmelerini anında size aktaracağız.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van'da patlama... Ölü ve yaralılar...
Van'ın Özalp ilçesindeki terör saldırısında 5 asker ile 1 sivil yaralandı. Alınan bilgiye göre, ilçenin Aşağı Mollahasan Mahallesi yakınlarında terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı, zırhlı askeri aracın geçişi esnasında infilak ettirildi. Patlamada, 5 asker ile minibüste kucağında bebeği bulunan Antika Çakıcı yaralandı. Yaralılar, Özalp ve Van'daki hastanelerde tedavi altına alındı.
1 SİVİL YAŞAMANI YİTİRDİ Saldırıda başından hafif yaralanan 1 yaşındaki oğlu Efkan Çakıcı ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne getirilen anne Çakıcı, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan askerlerin tedavisi sürüyor.Olay yeri çevresinde ise Van-Özalp Karayolu trafiğe kapatılarak hava destekli operasyon başlatıldı.

Yaralılar Van’daki hastanelere sevkedelirken, PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.