Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valinin Geçiş Güzergahındaki Paket Polisi Alarma Geçirdi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun geçiş güzergahında bulunan şüpheli paket, polis ekiplerini alarma geçirdi. Bomba imha uzmanın incelemeleri ardından sahte olduğu anlaşılan paket incelenmek üzere emniyete götürüldü. Paketteki eşyaların...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Valinin Geçiş Güzergahındaki Paket Polisi Alarma Geçirdi
Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun geçiş güzergahında bulunan şüpheli paket, polis ekiplerini alarma geçirdi. Bomba imha uzmanın incelemeleri ardından sahte olduğu anlaşılan paket incelenmek üzere emniyete götürüldü. Paketteki eşyaların bantla sarılı havai fişek rampası olduğu ortaya çıktı
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamzabey Caddesi üzerinde bulunan Valilik Konağı’nın 100 metre ilerisinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gece saatlerinde konulduğu tahmin edilen dinamit süsü verilmiş şüpheli paket, sabah okula giden bir öğrenci tarafından fark edildi.Öğrenci, şüpheli paketi yan tarafta bulunan markete gösterdi. Market sahibinin şüphelenmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yolu yaya ve araç trafiğine kesti. Ardından bölgeye bomba imha uzmanı çağrıldı.
DİNAMİT SÜSÜ VERİLMİŞ
Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanı, kartonlar üzerinde inceleme yaparak, fünye ile patlatılmasına gerek olmadığına karar verdi. Yapılan ilk incelemelerde paketin bantla sarılı havai fişek rampası olduğu ortaya çıktı. Paketin Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmesinin ardından cadde yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı. Ayrıca Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun konutunun çevresinde ise geniş güvenlik önlemi alındı. Polis ekipleri, paketi koyan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.
ÇEKİRGE DEVLET HASTANESİ’NDE DE PANİK YAŞANDI
Öte yandan Çekirge Devlet Hastanesi’nde bulunan bir oyuncak da paniğe sebep oldu. Oyuncakta herhangi bir patlayıcı bulunmazken, bunu kimin bıraktığı araştırılıyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü kentin tüm noktalarında güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkartarak bütün ihbarları değerlendiriyor. Vatandaşlardan ise asılsız ihbarlarda bulunmaması isteniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.