Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valilik bahçesinde şüpheli çanta paniği

Tekirdağ Valiliği ve adliye binasının olduğu bahçeye bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanları tarafından incelenen çantadan makyaj malzemeleri çıktı.Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ Valiliği ve adliye binasının olduğu bahçeye bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanları tarafından incelenen çantadan makyaj malzemeleri çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da Hükümet Caddesi üzerinde bulunan valilik ve adliyenin binasının bahçesinde bir bankın üzerinde bırakılan çanta paniğe neden oldu. Çantadan şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri, şüpheli çantanın olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.
Bomba imha uzmanları tarafından incelenen çantadan makyaj malzemeleri çıkınca, çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Paniğe neden olan çantanın sahibinin bulunması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.