Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yardımcısı serbest bırakıldı

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve geldiği adliyede gözaltına alınan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, tutuklama talebi ile sevk edildiği mahkemede serbest kaldı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve geldiği adliyede gözaltına alınan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, tutuklama talebi ile sevk edildiği mahkemede serbest kaldı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmasında daha önce görevden uzaklaştırılan ve hakkında yakalama kararı bulunan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan, İzmir Adliyesi’ne gelmiş ve polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Adliye Polis Merkezi’nde yapılan işlemlerinin ardından Vali Yardımcısı İlhan, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından İlhan, adliyeye sevk edildi. "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan Mehmet Suat İlhan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.