Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Taşyapan yaralı askerleri ziyaret etti

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Çaldıran ilçesindeki Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.Vali Taşyapan, Tendürek bölgesinde 3 günden bu yana yürütülen "Şehit Binbaşı...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Valisi İbrahim Taşyapan, Çaldıran ilçesindeki Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
Vali Taşyapan, Tendürek bölgesinde 3 günden bu yana yürütülen "Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur-3" operasyonunda yaralanan güvenlik güçlerini ziyaret etti. Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne gelen Taşyapan, hastanedeki doktorlardan yaralıların durumu hakkında bilgiler aldı. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Taşyapan, "3 günden bu yana Tendürek Dağı’nda operasyonlarımız sürüyor. Yaralı ve şehitlerimiz var. 12 yaralımız burada tedavi görüyor. Çok şükür durumları iyi hepsinin de. Doktorlarımız gereken ilgi ve alakayı gösteriyor. Bir şehidimizi uğurladık. Bir şehidimiz şu anda burada. Diğer şehitlerimizi de hazırlamaya çalışıyoruz. Operasyon devam ediyor. Terörle mücadelemiz bütün kararlılıkla sürüyor. Asker ve polislerimiz ülkede terör bitene kadar mücadeleye devam edecek. Şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. İnşallah kısa zamanda yaralılarımız sağlıklarına kavuşacaklar. 2 yaralımızın bacaklarında sıkıntı var. Onlarda en kısa zamanda sağlıklarına kavuşacaklar inşallah" dedi.
Çatışma devam ettiği için şehit sayısının netleşmediğini ifade eden Taşyapan, "Şu anda bir rakam söylemek doğru olmayacak. Yarın gerekli açıklamaları yapacağız. Dün 4 şehidimiz vardı. Bu akşam da 8 şehit olma ihtimali var ama rakamları netleştiremediğimiz için yarın paylaşacağız. Etkisiz hale getirilen teröristler var ama çatışma devam ediyor, o tespitler çatışmanın ardından netleşecek ve gerekli açıklamalar yapılacak" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.