Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Ataklı’dan Operasyon Açıklaması

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, helikopter destekli 500 polisin katıldığı şafak operasyonunda 30 kişinin çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve yüklü miktarda para ile birlikte ele geçirildiğini söyledi.Aksaray Valisi Şeref Ataklı yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray Valisi Şeref Ataklı, helikopter destekli 500 polisin katıldığı şafak operasyonunda 30 kişinin çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve yüklü miktarda para ile birlikte ele geçirildiğini söyledi.
Aksaray Valisi Şeref Ataklı yaptığı açıklamasında, bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon hakkında bilgi verdi. Vali Ataklı, Aksaray’da bir grubun organize bir şekilde uyuşturucu ticareti yaptığı, halka baskı, şiddet uygulayarak ev ve iş yerlerini kurşunladıkları, tehdit ve baskı oluşturmaya çalıştıklarının tespit edildiğini kaydederek, "Suç örgütüne yönelik olarak Aksaray Cumhuriyet Savcılığımız ile de koordineli olarak planlı ve projeli bir çalışma yapılmıştır. Suç örgütü ile birlikte hareket ettikleri tespit edilen, ilimizde değişik mahallelerde münferit olarak uyuşturucu satan sokak satıcısı olduğu belirlenen yaklaşık 50 kişiye yönelik bugün sabah 6 itibari ile 550 polisimizin katıldığı, köpeklerin olduğu, helikopter destekli eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda 39 kişi yakalanmış, bunlardan uyuşturucu sattığı tespit edilen 9 kişinin daha önceki suçlarından dolayı da cezaevinde bulunduğu tespit edilmiştir. Yapılan operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde, hap, ruhsatsız silah, tüfek ve uyuşturucudan elde edilen yüklü miktarda para ele geçirildi. Uyuşturucu kullanma düzeneği ve çok sayıda hırsızlık malı ele geçirildi" dedi.
Vali Şeref Ataklı, yakalanan şahısların suç işlemek için örgüt kurmak, örgüt kapsamında uyuşturucu ticareti yapmak, iş yeri ve ikamet kurşunlamak, tehdit ve darp suçlarından Aksaray Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edileceklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.