Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Amir Çiçek: "Operasyon sürüyor"

9 darbeci askeri yakalanmasının ardından açıklama yapan Muğla valisi Amir Çiçek, ihbarın saat 22.00 de geldiğini ve operasyonun da 22.30 sıralarında başladığını açıkladı.Vali Çiçek, “Operasyon başladıktan sonra gruptaki 11 kişiden...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 06:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 06:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Amir Çiçek: "Operasyon sürüyor"
9 darbeci askeri yakalanmasının ardından açıklama yapan Muğla valisi Amir Çiçek, ihbarın saat 22.00 de geldiğini ve operasyonun da 22.30 sıralarında başladığını açıkladı.
Vali Çiçek, “Operasyon başladıktan sonra gruptaki 11 kişiden dokuzu yakalandı. İki kişi ise arama tarama çalışmaları helikopter desteği ile sürüyor. Darbeciler coğrafyanın zorluğunu, bitki örtüsünü kullanarak kaçmaya çalıştılar. Ancak, vatandaşımızı yakalanmaları konusunda hem bize destek oluyor, hem de yoğun ihbarlar yapıyorlar. Darbecilerin artık kaçacak yeri kalmadı. Operasyonlarımız gece gündüz devam edecek. Bu gruptan kalan iki kişiyi de yakalayacağız. Operasyon sırasında herhangi bir çatışma olmadı. Sadece teslim olmaları için uyarı atışları yapıldı. Darbeciler teslim olmamak için sonuna kadar direndiler, ekiplerimizin hummalı çalışması sonucu yakalandılar.11 kişinin dışında bir kişi daha var. O kişi bu gruptan ayrı olarak kaçmaya devam ediyor. İsmini şu anda açıklamak istemiyorum. Onun da yakalanması için çalışmalarımız sürüyor. Yakalanan 9 kişinin içerisinde 11 kişilik grubun lideri de var. Üzerlerinde uzun namlulu silahları yok. Tabanca ve sırt çantaları var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.