Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vahşi cinayetin zanlısı Yozgat’ta teslim oldu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 14 Temmuz Perşembe günü meydana gelen vahşi cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak aranan Salim Yener (41), memleketi Yozgat’ta güvenlik güçlerine teslim oldu.Turgutlu’ya bağlı Akçapınar Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 14 Temmuz Perşembe günü meydana gelen vahşi cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak aranan Salim Yener (41), memleketi Yozgat’ta güvenlik güçlerine teslim oldu.
Turgutlu’ya bağlı Akçapınar Mahallesi’nde zeytinlikte çıkan yangını söndüren itfaiye ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede yanmış bir cesetle karşılaştı. Olay yerine çağrılan Turgutlu Jandarma Komutanlığı ekipleri, cesedin 62 yaşındaki Halil İbrahim Ceylan’a ait olduğunu belirledi. Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma, cinayetin bir numaralı sanığı olarak 41 yaşındaki Salim Y.’yi belirledi. Köşeye sıkıştırılan zanlı Salih Y., Ova Mevkiinde 15 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde jandarma Astsubay Başçavuşlarından Mehmet Şanlı’yı omzundan yaralayıp, izini kaybettirmişti. Teslim olan cinayet zanlısının önümüzdeki günlerde Turgutlu’ ya getirilerek adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.