Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzman Çavuş Kocasını Vuran Kadın Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’da, ev temizliği konusunda tartıştığı uzman çavuş kocasını yanlışlıkla vurduğunu iddia eden 4 çocuk annesi kadın, adliyeye sevk edildi.Olay, Yıldırım Ertuğrulgazi Mahallesi’nde jandarma lojmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uzman Çavuş Kocasını Vuran Kadın Adliyeye Sevk Edildi
Bursa’da, ev temizliği konusunda tartıştığı uzman çavuş kocasını yanlışlıkla vurduğunu iddia eden 4 çocuk annesi kadın, adliyeye sevk edildi.
Olay, Yıldırım Ertuğrulgazi Mahallesi’nde jandarma lojmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 aylık ikizleri ile en büyükleri 4 yaşında 4 çocuğu olan Tosun çifti, akşam saatlerinde ev temizliği konusunda tartışmaya başladı. Münakaşa büyüyünce, 33 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Tosun, belindeki silahı çıkardı. Kocasının elindeki silahı almak isteyen 23 yaşındaki Gamze Tosun, silahın patlamasıyla ne olduğunu şaşırdı. Silahtan çıkan kurşun Mehmet Tosun’un kalbine isabet etti.
Merdivenlere koşan Gamze, apartmandaki komşularından yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Mehmet Tosun’u Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tosun, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 4 çocuk annesi Tosun, “Eşimle tartıştık. Daha sonra belindeki silahı çıkardı. Onun elinden tabancayı aldığım esnada silah ateş aldı. Daha sonra merdivenlere çıkarak komşulardan yardım istedim” dedi.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.