Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuyakalan yolcuyu soyan şahıs yakalandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, otogarda otobüs beklerken uyuyan yolcunun cep telefonunu, dizüstü bilgisayarı ve 350 lira parasını çalan şahıs polis tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Gölbaşı Otogarında otobüs...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uyuyakalan yolcuyu soyan şahıs yakalandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, otogarda otobüs beklerken uyuyan yolcunun cep telefonunu, dizüstü bilgisayarı ve 350 lira parasını çalan şahıs polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Gölbaşı Otogarında otobüs bekleyen Yusuf Özay isimli yolcu uyuduğu sırada Y.U. (26) tarafından cebinden cep telefonu ve 350 TL para ile yanında bulunan bilgisayarı çalındı. Yusuf Özay para ve telefon ile bilgisayarının olmadığını fark edince otogarda bulunan görevliye durumu anlatarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede çalışma gerçekleştirdi. Polis ekipleri durumundan şüphelendiği Y.U. isimli şahsı yakalayarak üst araması gerçekleştirdi. Yapılan aramada şahsın yanında bulunan valiz içerisinde çalınan telefon ve paralar bulundu. Y.U. polis tarafından gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Bilgisayar, cep telefonu ve para ise sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.