Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucuları Arabanın Kapısına Ve Motoruna Zulaladı

İzmir’de, bir aracın kapı kısımları içerisine ve motor bölümüne zulalanmış 7 bin 250 gram bonzai ve 2 bin 800 esrar maddesi ele geçirildi.İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, bir aracın kapı kısımları içerisine ve motor bölümüne zulalanmış 7 bin 250 gram bonzai ve 2 bin 800 esrar maddesi ele geçirildi.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında; İstanbul’dan İzmir’e yola çıkan H.A. isimli şahsın aracını mercek altına aldı. İzmir Bornova’da bulunan İzmir-Manisa yolu üzerinde çalışmalara başlayan ekipler, H.A.’nın aracını tespit ederek durdurdu ve şahsı kontrol altına aldı.
Araç etrafında yapılan kontrollerde, narkotik dedektör köpeğin araca aşırı derecede tepki verdiğinin gözlemlenmesi üzerine araçta arama yapıldı. Aramalarda, aracın kapı kısımları içerisine ve motor bölümüne zulalanmış bir şekilde 7 bin 250 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 2 bin 800 esrar maddesi ele geçirildi. H.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.