Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Ticaretine 3 Gözaltı

Samsun’da uyuşturucu sattıkları iddia edilen 3 kişi polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.Olay, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uyuşturucu Ticaretine 3 Gözaltı
Samsun’da uyuşturucu sattıkları iddia edilen 3 kişi polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, metruk bir binaya sakladıkları uyuşturucuları sattıkları istihbaratı üzerine E.K.(26) ile İ.B.D.(16) ve E.A.’yı (16) takibe aldı. Polis söz konusu kişileri R.K.’ye (23) uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına aldı. R.K.’nin üzerinde 2 adet extacy uyuşturucu hap ele geçti. İfadesi alınan R.K. serbest bırakılırken, yaşları küçük olan E.A. ve İ.B.D., Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Metruk evde yapılan aramada ise 53 adet extacy uyuşturucu hap ve 9 gram bonzai ele geçti.
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan E.K. ile Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki İ.B.D. ve E.A., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.