Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Ticaretinden Adliyeye Sevk Edilen Genç Serbest Bırakıldı

Samsun’da evinin çatısında arkadaşı ölen genç ve polisin çatıda inceleme yaparken ele geçirdiği bonzai ile ilgili uyuşturucu suçundan gözaltına alınan genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.Olay, Samsun’un...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da evinin çatısında arkadaşı ölen genç ve polisin çatıda inceleme yaparken ele geçirdiği bonzai ile ilgili uyuşturucu suçundan gözaltına alınan genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki Samet Aker, ailesi tarafından arkadaşı E.E.A.’nin (26) evinin çatısında yerde yatarken bulundu ve ambulansla kaldırıldığı hastanede öldüğü ortaya çıtı. Olayla ilgili evin çatısında arama yapan polis bir çöp kutusu içinde 0.10 gram bonzai ile geçirdi. E.E.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan E.E.A., "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen E.E.A., mahkemece serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.