Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu tacirlerine tepki gösteren kadın öldürüldü

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir kadının, uyuşturucu tacirlerine tepki gösterdiği gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından öldürüldüğü ileri sürüldü.Olay, merkez Sur ilçesi İnönü Caddesi İskender Paşa Sokak’ta meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir kadının, uyuşturucu tacirlerine tepki gösterdiği gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından öldürüldüğü ileri sürüldü.
Olay, merkez Sur ilçesi İnönü Caddesi İskender Paşa Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, Hüsna Kastarlı (43) ikamet ettiği evinden dışarı çıkarak burada uyuşturucu satan şahıslara sözlü uyarıda bulundu. Bunun üzerine tacirler ile Kastarlı arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmaya, Kastarlı’nın eşi Mehmet Kastarlı ile bir yakını da dahil oldu. Bunun üzerine olay yerinden uzaklaşan tacirler, bir süre sonra beraberlerindeki bir grup ile yeniden sokağa gelerek, Kastarlı ailesine ateş açtı. Olayda Hüsna Kastarlı sol göğsüne kurşun isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Mehmet Kastarlı ile bir yakını da yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay anında çevrede bulunanların bilgilerine başvuran ve güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olayı gerçekleştiren 3 şahsı tespit etti. Şahıslar, 20 dakika içerisinde olay yerine yakın bir sokakta yakalanarak, gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.