Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Tacirlerine 12’şer Yıl Ceza

Samsun’un Bafra ilçesinde bonzai bulundurmak ve satmak suçlarından tutuklu olarak mahkemeleri devam eden 4 şahıs 12’şer yıl ceza aldı.Uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’un Bafra ilçesinde bonzai bulundurmak ve satmak suçlarından tutuklu olarak mahkemeleri devam eden 4 şahıs 12’şer yıl ceza aldı.
Uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sonucunda 10 ay önce Ramazan Y. ve Fedai K. gözaltına alınmış, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Uyuşturucu satıcılarına karşı çalışmalarını sürdüren Asayiş Büro ekipleri uyuşturucu kullanmak ve satmak suçlarından İsmail S. D. ve Sefer D.’yi aynı olayla bağlantılı olarak gözaltına almış, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklamışlardı.
Bafra Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu olarak çıkarıldıkları mahkemede Ramazan Y., Fedai K., İsmail S.D. ve Sefer D. ‘uyuşturucu kullanmak ve satmak’ suçlarından mahkeme tarafından 12’şer yıl cezaya çarptırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.