Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu operasyonunda suikast silahı bulundu

BALIKESİR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA SUİKAST TABANCASI OLARAK TABİR EDİLEN KALEM ŞEKLİNDE TASARLANMIŞ SİLAH VE UYUŞTURUCU MADDELERİ ELE GEÇİRİLDİ

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2020 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uyuşturucu operasyonunda suikast silahı bulundu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda suikast tabancası olarak tabir edilen kalem şeklinde tasarlanmış silah ve uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Balıkesir polisi uyuşturucu satıcılarına düzenlediği operasyonda dedektör köpek Bath sayesinde 113 çıkı halinde 66,69 gram metamfetamin maddesi ve 0,97 gram esrar maddesi ele geçirdi. Yapılan operasyonda ayrıca 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 645 TL paraya da el konuldu. Ekipler evde yaptığı aramada ayrıca suikast tabancası olarak tabir edilen kalem şeklinde tasarlanmış 6,35 mm çapında el yapımı tabanca ve bu tabancaya ait 6,35 mm çapında fişek buldu. Operasyon sonucunda yakalanan 3 kişi emniyette verdikleri ifadenin ardından Adliyeye çıkarıldı. Şahısların üçü de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.