Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Operasyonunda Polise Bombalı Tuzak

Adana’da uyuşturucu operasyonunda polisin geçiş güzergahında bulunan el yapımı bomba etkisiz hale getirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12-15 Mart 2016 tarihinde Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da uyuşturucu operasyonunda polisin geçiş güzergahında bulunan el yapımı bomba etkisiz hale getirildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12-15 Mart 2016 tarihinde Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde Hürriyet, Yenibey ve Yakapınar Mahallelerinde ’torbacı’ diye tabir edilen sokakta uyuşturucu satan şahıslar olduğunu belirledi.
Bu tespit üzerine polis mahallelere şok baskın yaptı. Polis Hürriyet Mahallesi’ne yaptığı baskında geçiş güzergahında el yapımı bomba konulduğunu belirledi. Hemen bomba imha uzmanlarına haber verildi. Olay yerine gelen bomba uzmanları el yapımı bombayı etkisiz hale getirdi. Şahısların polisin sık sık Hürriyet Mahallesi’ne uyuşturucu baskını yaptığı artık uyuşturucu satamaz hale geldikleri için polise bombalı tuzak kurdukları öğrenildi. Ancak polis bu tuzağı etkisiz hale getirdi. Yapılan bu operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda 341 paket kubar esrar, 119 cinsel gücü artırıcı hap ve uyuşturucu satışından elde edilen bin 650 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 şahıs sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan 6’sı tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.