Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu madde ticareti yapan 6 kişi tutuklandı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan 9 kişiyi yakaladı, 6 kişi tutuklandı.İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan 9 kişiyi yakaladı, 6 kişi tutuklandı.
İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karşıyaka ve Konak ilçelerinde yapılan üç ayrı operasyonla Z.D. (38), K.K. (30), M.Y. (27), H.N. (18), G.N. (23), F.S. (44), İ.B. (38), F.Ç. (37) ve M.Ç. (55) isimli şahıslar yakalandı. Şahısların ikametlerinde ve araç içerisinde dedektör köpek vasıtasıyla yapılan aramada toplam 750 gram esrar, 75 gram kokain, uyuşturucu madde ticaretinden kazanılan 135 bin TL para ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.
M.Ç. ve M.Y. alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığından, K.K. çıkarıldığı mahkemeden serbest kaldı. Z.D., H.N., G.N., F.S., İ.B. ve F.Ç. isimli şahıslar ise tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.