Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Davasında Tahliye

Samsun’da uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan 2 kişiden 1’inin yargılandığı ilk duruşmada suç vasfında değişme olma ihtimali üzerine tahliyesine karar verildi.Olay, İlkadım ilçesinin Yenidoğan Mahallesi’nde 2 ay önce meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uyuşturucu Davasında Tahliye
Samsun’da uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan 2 kişiden 1’inin yargılandığı ilk duruşmada suç vasfında değişme olma ihtimali üzerine tahliyesine karar verildi.
Olay, İlkadım ilçesinin Yenidoğan Mahallesi’nde 2 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "uyuşturucu ticareti" yaptıkları iddia edilen S.K.(19), A.S.(32) ve K.S.’yi (31) takibe aldı. Söz konusu şahıslar 3 kişiye uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların üzerilerinde 2 paket bonzai, evlerinde ise 1 paket bonzai ile 2 adet extacy uyuşturucu hap ele geçti.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürdüğü’nde sorgulanan S.K., suçunu itiraf ederek uyuşturucu sattığını belirtirken, A.S. ile K.S. ise kimseye uyuşturucu satmadıklarını savundular. Samsun Adliyesi’ne sevk edilen K.S., serbest bırakılırken, A.S. ve K.S. ise tutuklandılar. 2’si tutuklu 3 kişi hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "uyuşturucu ticareti" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında S.K., "Bana uyuşturucuları A.S. sattırdı. Ben aynı zamanda uyuşturucu kullanıyorum. Y. K. adlı kişiye uyuşturucu ben verdim ancak para almadım. Uyuşturucunun parasını daha önce A.S. almış. Kimseye uyuşturucu satmadım" dedi.
Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen A.S., " Benim üzerime komplo kuruldu. Kimseye uyuşturucu satmadım. Evdeki uyuşturucuyu kendim içmek için yakalanmadan 10 gün önce aldım. Suçsuzum" diye konuştu.
Tutuksuz yargılanan K.S. ise suçlamaları kabul etmedi ve uyuşturucuyla bir ilgisinin olmadığını ileri sürdü.
Mahkeme heyeti suç vasfında değişme olma ihtimali üzerine tutuklu yargılanan A.S.’nin tahliyesine, S.K.’nin ise tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.