Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Çetesi Çökertildi

İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Kırklareli’ne getirerek sattıkları ve uyuşturucu madde imal ve ticaret suçunu örgüt kapsamında işledikleri ileri sürülen şüpheliler yakalandı.Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu madde...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Kırklareli’ne getirerek sattıkları ve uyuşturucu madde imal ve ticaret suçunu örgüt kapsamında işledikleri ileri sürülen şüpheliler yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri Kırklareli’nde 5, İstanbul’da 5, İzmir’de 1 olmak üzere toplam 11 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Suç örgütüne yönelik soruşturma başlangıcından itibaren gerçekleşen 9 ayrı aramada, 279 gram sentetik bonzai, 34 gram toz esrar, 3 adet extasy uyuşturucu hap, 2 gram kubar esrar ve 2 gram eroin maddesi ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde suç örgütü lideri olduğu ileri sürülen M.Ö. ile birlikte A. K., E.Y., S.G., C.Ö. ve M.K isimli şahıslar yakalandı. Şüphelerin evleri, işyerleri ve araçlarında yapılan aramalarda da 67 gram sentetik bonzai, 8 adet cep telefonu ve bu telefonlara ait sim kartı ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.