Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu Bağımlısı Suriyeli Kardeş Kanı Döktü: 2 Yaralı

Antalya’da uyuşturucu kullandığı ön sürülen Suriyeli bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle iki kardeşini bıçaklayarak kayıplara karıştı.Antalya’nın Kepez ilçesi Güneş Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli ailede kardeşler arasında kavga...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da uyuşturucu kullandığı ön sürülen Suriyeli bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle iki kardeşini bıçaklayarak kayıplara karıştı.
Antalya’nın Kepez ilçesi Güneş Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli ailede kardeşler arasında kavga çıktı. İddiaya göre, bir süredir uyuşturucu kullanan Muhammed M. (27) sürekli ailesiyle tartışıp onları öldüreceği yönünde tehditler savuruyordu. Bu sabah henüz bilinemeyen bir sebepten dolayı aile içinde yine tartışma çıkınca Muhammed M. mutfaktan aldığı bıçakla önce ablası Fatma M.’yi (35), ardından da duruma müdahale etmek isteyen Ali M.’yi (20) yaraladı. Kanlar içinde kalan kardeşler kendilerini dışarı atıp komşulardan yardım istedi.
Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Fatma M.’ye olay yerinde müdahale ederek ambulansa aldı. Bu sırada aşırı kan kaybından bilincini kaybeden Ali M. yere yığıldı. Başına toplanan komşuları Ali M.’nin fazla kan kaybetmemesi için yardımcı olurken anne Emine M. (60) çocuklarının başında uzun süre Arapça feryat ederek ağladı. Olay yerine gelen ikinci bir ambulansla müdahale edilen Ali M. de tedavisi için hastaneye kaldırıldı.
Polis, olayın ardından kaçarak kayıplara karışan Muhammed M.’yi yakalamak için çevrede geniş çaplı arama başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.