Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üvey kızını pompalı tüfekle vurdu

Antalya’da bir kişi, tartıştığı üvey kızını pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı.Olay, saat 16.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Kızltoprak Mahallesi Şehit Ercan Caddesi üzerinde müstakil bir evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üvey kızını pompalı tüfekle vurdu
Antalya’da bir kişi, tartıştığı üvey kızını pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı.
Olay, saat 16.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Kızltoprak Mahallesi Şehit Ercan Caddesi üzerinde müstakil bir evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işi ile uğraşan 49 yaşındaki Hüseyin K., mesai çıkışı evine geldi. Bir süre sonra 21 yaşındaki B.S. ile arasında tartışan Hüseyin K. tartışmanın büyümesi üzerine kapıdan çıkmaya çalışan kıza pompalı tüfekle ateş etti.
Komşuların ihbarı ile olay yerine gelen 112 acil servis ekibi, B.S.’yi ilk müdahalenin ardından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ayağından ve kolundan saçma ile yaralanan B.S. başka bir özel hastaneye sevk edildi. Hüseyin K., polise teslim olurken hastaneye kaldırılan genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polis olayda kullanılan pompalı tüfeği de incelemek üzere şüpheli ile birlikte polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.