Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üvey kardeşini bıçaklayan abla tutuklandı

Samsun’da tartıştığı üvey erkek kardeşini bıçakladığı iddia edilen kadın çıkarıldığı adliyede tutuklandı.Olay, bu sabah İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, annesiyle birlikte yaşayan ve bekar olduğu...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da tartıştığı üvey erkek kardeşini bıçakladığı iddia edilen kadın çıkarıldığı adliyede tutuklandı.
Olay, bu sabah İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, annesiyle birlikte yaşayan ve bekar olduğu öğrenilen Y.Y.(39), yaklaşık 3 yıl önce bir bankadan kredi çekip maddi durumu sıkışık olan üvey kardeşi Abdurrahim İ.’ye (29) verdi. Ancak işleri kötü giden Abdurrahim İ., kredi taksitlerini ödeyemeyince üvey ablası ile araları açıldı. Bugün eve gidip annesiyle ailevi nedenlerden dolayı tartışan genç ile o sırada evde bulunan Y.Y. de tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu üvey abla, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla üvey kardeşini göğsünün 3 yerinden yaraladı. Ağır yaralanan genç, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Şüpheli Y.Y. de olayda kullandığı ekmek bıçağıyla birlikte gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlı, nöbetçi mahkemece tutuklarından Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.