Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üvey evlat olduğu iddiasıyla babasını bıçaklayan genç DNA testi istedi

Üvey Evlat Olduğu İddiasiyla Babasını Bıçakladı

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üvey evlat olduğu iddiasıyla babasını bıçaklayan genç DNA testi istedi
Bursa’da, kendisinin üvey evlat olduğunu iddia ederek babasını 5 yerinden bıçakladığı iddia edilen genç ile babasından kan örneği alınıp DNA testi yapılacak.
Olay, geçtiğimiz yıl merkez Osmangazi ilçesi Alaaddin Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa A., üvey evlat olduğunu iddia ederek babası Mahmut A. (61) ile tartıştı. Bunun üzerine mutfaktan bıçağı alan Mustafa A. (31), babasını 5 yerinden bıçakladı. 112 ekipleri tarafından hayati tehlike kaydıyla Mahmut A, hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavinin ardından iyileşen Mahmut A., bir süre sonra taburcu edildi.
Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sanık Mustafa A.’nın yargılanmasına devam edildi. ‘Yakın akrabayı kasten öldürmek’ suçundan müebbet hapsi istenen sanık, “Akli dengem yerinde. Ben üvey evladım. Bunu çok iyi hissediyorum. Babamın bana karşı kötü davranmasının sebebi de bu. Olay günü kendisine, benim üvey evlat olup olmadığımı sordum. ’Hayır’ dedi. Aramızda tartışma çıktı. Sonra yaşananlar ortada. Benim mahkemeden isteğim DNA testi yapılması. Öz mü yoksa üvey evlat mı olduğum ancak bu şekilde ortaya çıkar" dedi.
Baba Mahmut A. ise, “Üveylik durumu söz konusu değil. Benim gerçek oğlum. Biraz psikolojik sıkıntıları var. DNA testi yapılmasını kabul ediyorum” diye konuştu.
Duruşmaya katılan Mahmut A.’nın kızı ve oğlu da Mustafa A. ile öz kardeş olduklarını söyledi. Mahkeme heyeti, DNA testi yapıldıktan sonra sanığın müştekinin gerçek oğlu olup olmadığının belirlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.