Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üst geçidi kullanmayan yayaya araba çarptı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 150 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanmayarak yolun üzerinden karşıya geçmek isteyen yaya, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Çarptığı yayayı o halde gören sürücü hüngür hüngür ağladı.Kaza,...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 150 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanmayarak yolun üzerinden karşıya geçmek isteyen yaya, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Çarptığı yayayı o halde gören sürücü hüngür hüngür ağladı.
Kaza, Körfez D-100 karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 150 metre mesafede bulunan üst geçidi kullanmayan M.A. yoldan karşıya geçmek istedi. S.M. idaresindeki 16 RS 298 plakalı araç, sol şeritte seyir halindeyken yolun karşısına geçmek için biranda yola atlayan M.A.’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle M.A. kanlar içerisinde yerde kaldı. Kaza sonrası vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verirken, sürücü S.M. ise gözyaşlarına boğuldu. S.M., “Keşke bana bir şey olsaydı, ona bir şey olmasaydı” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan vatandaşı ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.