Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Üst Düzey’ Dolandırıcı Yakayı Ele Verdi

4 ayrı ilde kendisini üst düzey yönetici olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran zanlı Malatya’da polisin başarılı operasyonu ile gözaltına alındı. Zanlının evlilik sitelerinden tanıştığı kadınları da dolandırdığı belirtildi.Malatya’da...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 ayrı ilde kendisini üst düzey yönetici olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran zanlı Malatya’da polisin başarılı operasyonu ile gözaltına alındı. Zanlının evlilik sitelerinden tanıştığı kadınları da dolandırdığı belirtildi.
Malatya’da Şubat ayından itibaren 9 farklı müştekiye kendisini çeşitli firmalarda üst düzey çalışan biri olarak tanıtarak, işe koyma vaadiyle çeşitli miktarlarda para almak suretiyle dolandırıcılık yapan şahsın yakalanması için soruşturma başlatıldı. Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışma sonrası şüpheli İ.B. önceki gün yakalanarak gözaltına alındı.
Dolandırıcılık şüphelisinin internette evlilik sitesi üzerinden de 2 kadınla evlenmek vaadiyle tanıştığı ve kendisini Karayollarında inşaat mühendisi olarak tanıttığı, bu şekilde kadın müştekilerin kredi kartlarını alarak toplam da 3 bin 780 TL’lik harcama yaptığı ve cep telefonunu aldığı da tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelinin Malatya haricinde Şanlıurfa, Gaziantep ve İzmir’de aynı yöntemlerle 4 ayrı dolandırıcılık suçu işlediği de ortaya çıktı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen zanlı İ.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.