Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üsküdar’da Toprak Altında Kalan İşçi Kurtarıldı

Üsküdar’da bir inşaatta kanalizasyon çalışması sırasında yaşanan toprak kayması sonucu boğazına kadar toprak altında kalan işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Acıbadem Mahallesi Faikbey Mescidi Sokak’taki...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üsküdar’da bir inşaatta kanalizasyon çalışması sırasında yaşanan toprak kayması sonucu boğazına kadar toprak altında kalan işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Acıbadem Mahallesi Faikbey Mescidi Sokak’taki bir inşaatın kanalizasyon borusunun döşenmesini sırasında toprak kayması yaşandı. Meydana gelen göçük nedeniyle İsmail Mihtaç isimli bir işçi boğazına kadar toprak altında kaldı. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine Kadıköy ve Ünalan itfaiyesinden ekip sevk edildi. Kanalizasyon çukurunda boğazına kadar toprağa gömülen İsmail Mihtaç’ı itfaiye ekipleri uzun süre çıkarmaya çalıştı. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Mihtaç’ın iş arkadaşları kurtarma çalışmalarını endişeyle izledi. İtfaiye erlerinin dikkatli çalışmaları sonucunda Mihtaç toprağın altından çıkarıldı. Daha sonra sedyeye taşınan talihsiz işçi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen talihsiz işçinin arkadaşları, “Kepçeyle kazı yapıyorduk. Bu sırada üzerine toprak kaydı. Hemen itfaiyeye haber verdik. Kürekle kurtarmaya çalıştığımız sırada itfaiye geldi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.