Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak’ta Çıkan Yangında 5 Ev Kül Oldu

Uşak merkezde sabaha karşı çıkan yangında 5 ev kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre yangın, Uşak merkez Ünalan Mahallesi Çeltik Cami Sokak’ta ahşap bir konutta çıktı. Yangının sobadan çıkma ihtimali düşünülürken, bitişik...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak merkezde sabaha karşı çıkan yangında 5 ev kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre yangın, Uşak merkez Ünalan Mahallesi Çeltik Cami Sokak’ta ahşap bir konutta çıktı. Yangının sobadan çıkma ihtimali düşünülürken, bitişik nizamda bulunan diğer evlere de sıçrayan yangın binaların eski ve ahşap olmasından kaynaklı olması nedeniyle kısa sürede büyüdü. Mahallede büyük panik yaşatan yangına kısa sürede Uşak Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahalede bulundu ve yaklaşık bir saatte yangını kontrol altına alarak tamamen söndürdü. Herkesin uykuda olduğu sırada çıkanda can kaybının yaşanmaması sevindiren yanı oldu.
Çıkan yangında 2 konut tamamen kül olurken toplam 5 konut kullanılamaz hale geldi. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte belediye ekipleri enkaza dönen konutları yıkarak tahliye işlemlerine başladı. Valilik ve belediye yetkilileri yangın yerinde incelemede bulunarak mağdur olan vatandaşlara gerekli destek ve yardımın sağlanacağını belirttiler.
Olayın görgü tanıklarından bir mahalle sakini yaşanan dehşet anlarını anlatırken şunları söyledi:
“Sabaha karşı 3 sıralarında siren sesleriyle uyandık. İtfaiyeler gelerek hemen yangına müdahale ettiler. Bizlerde araçlarımızı kaldırdık. Herkes birbirine yardımcı oldu. Çok şükür cana bir şey gelmedi. 2 ev tamamen yandı, 3 ev de ciddi zarar gördü.”
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.