Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak’ta 358 Kilo Esrar İmha Edildi

Uşak polisinin yaklaşık son 2 yılda yaptığı operasyonlarda ele geçirdiği 358 kilo esrar, uyuşturucu nitelikli hap ve hint kenevirini yakılarak imha edildi.Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin, son 2 yılda yapılan 44 operasyonda ele...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak’ta 358 Kilo Esrar İmha Edildi
Uşak polisinin yaklaşık son 2 yılda yaptığı operasyonlarda ele geçirdiği 358 kilo esrar, uyuşturucu nitelikli hap ve hint kenevirini yakılarak imha edildi.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin, son 2 yılda yapılan 44 operasyonda ele geçirilen, piyasa değerinin yaklaşık 11 milyon TL olduğu öğrenilen ve mahkeme süreçleri tamamlanan 358 kilo esrar, 395 adet uyuşturucu nitelikli hap ve 104 kök Hint keneviri imha edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu’na getirildi. Uyuşturucu unsuru maddeler, Uşak Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, Cumhuriyet Savcılığı ve polis nezaretinde, üzerine dökülen benzinle yakılarak imha edildi.
Uşak Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, polisin uyuşturucu ile mücadelesinin aralıksız devam ettiğini belirterek; “Mevzuat gereği yargı aşaması tamamlanmış bu maddeler belirli süreler dahilinde komisyon nezaretinde imha ediyoruz. Maalesef genç yaşta uyuşturucu madde kullanımı son yıllarda artmıştır. Ancak emniyet güçlerimizin özverili çalışmaları sonucu bu durumu kontrol altına alma adına ciddi çalışmalar devam ediyor. Kamuoyuna uyuşturucu maddelerin ne kadar zararlı olabileceğini anlatacak medyadır. Ailelere de bu konuda büyük görevler düşmektedir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.