Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UNUTKAN VATANDAŞ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Gaziantep’te bir minibüs durağında unutulan çanta bomba paniğine neden oldu. Çantanın sahiplerinin gelmesiyle olayın iç yüzü ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, köyden Gaziantep’teki akrabalarının düğününe gelen Kırmızı ailesinin...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bir minibüs durağında unutulan çanta bomba paniğine neden oldu. Çantanın sahiplerinin gelmesiyle olayın iç yüzü ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, köyden Gaziantep’teki akrabalarının düğününe gelen Kırmızı ailesinin Fatih Mahallesi Feyzi Çakmak Bulvarı üzerinde bulunan bir minibüs durağında unuttuğu çanta paniğe neden oldu. Minibüs hareket ettikten sonra durakta bir çanta olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, yol tek şeritli olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları çantaya müdahale edeceği sırada çantanın sahipleri geldi. Unutkan vatandaş, polislerden izin alarak duraktaki çantasını aldı. Polis ekipleri, çantanın içini ve şahsın sabıka kaydını kontrol ettikten sonra çantayı sahibine teslim etti.
Düğün için köyden geldiklerini söyleyen İbrahim Kırmızı, “Yengemler köyden geldiler. Burada dayılarında kaldılar. Ben de onları almak için geldim. Zaten çantayı burada unutmuşlardı. Düğün salonuna gittik, çantayı unuttuğumuz aklımıza gelince almaya geldik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.