Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü İşletmeci İzzet Çapa Serbest Bırakıldı

Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’ndeki ünlü bir kafede Hakan Başaran isimli kişinin bacağından vurulması olayıyla ilgili gözaltına alınan ünlü işletmeci İzzet Çapa, serbest bırakıldı.Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’nde ünlü isimlerin...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’ndeki ünlü bir kafede Hakan Başaran isimli kişinin bacağından vurulması olayıyla ilgili gözaltına alınan ünlü işletmeci İzzet Çapa, serbest bırakıldı.
Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’nde ünlü isimlerin gittiği bir kafede 2 kişi, yan masada oturan 37 yaşındaki Hakan Başaran adlı kişiyi bacağından vurarak olay yerinden kaçmıştı. Saldırıya uğrayan Hakan Başaran, verdiği ifadede ise saldırganların ünlü işletmeci İzzet Çapa’nın adamları olduğunu iddia etmişti. Olaya ilişkin yürütülen soruşturmada, 2 şüpheli gözaltına alınırken, ünlü işletmeci İzzet Çapa ve bir şüpheli de emniyete çağrılmıştı.
İzzet Çapa ve beraberindeki 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Soruşturma savcılığı tarafından ifadesi alınan İzzet Çapa, adli kontrol talebi ile mahkemeye sevk edildi. Savcılık, gözaltına alınan diğer 3 şüphelinin ise tutuklanmasını istedi.
Dün akşam İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde ifadeleri alınan şüphelilerden İzzet Çapa serbest bırakıldı. Mahkeme, Çapa hakkında adli kontrol tedbirleri uygulanmasına karar verdi. Diğer 3 şüphelinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
NE OLMUŞTU?
Nişantaşı’nda önceki gün bir kafede yaşanan silahlı saldırıda 37 yaşındaki Hakan Başaran yan masasında oturan iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda Başaran sol bacak ve baldırından yaralanırken iki şüpheli Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olmuştu. Hastanede tedaviye alınan Hakan Başaran’ın polise "Beni İzzet Çapa vurdurttu" yönünde ifade verdiği belirtilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.