Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Unkapanı Köprüsü’nde kamyonet devrildi: 2 yaralı

Unkapanı Köprü çıkışında önündeki araca çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı kamyonet devrildi. Devrilen kamyonetteki iki kişi yaralanırken, kaza sonrası yoğun trafik oluştu.İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Unkapanı Köprü çıkışında önündeki araca çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı kamyonet devrildi. Devrilen kamyonetteki iki kişi yaralanırken, kaza sonrası yoğun trafik oluştu.
İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 17 UT 846 plakalı kamyonet, Unkapanı Köprüsü’nden Aksaray istikametine seyir halinde iken köprü çıkışında önünde seyreden araca çarpmamak için ani manevra yaptı. Önündeki araca çarpmamak için manevra yapan sürücü kamyonetin hakimiyetini kaybetti. Bir süre sürüklenen kamyonet devrilerek yan yattı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla devrilen kamyonetten çıkarılan yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra iki yaralı ambulansla hastaneye sevk edildi.
Kaza nedeniyle devrilen kamyonetteki malzemeler başka bir araca aktarıldıktan sonra devrilen araç çekici yardımıyla düzeltilerek otoparka çekildi. Polis köprü üzerindeki trafiği kontrollü bir şekilde verirken kaza sonrasında Taksim’den Aksaray istikametine Unkapanı köprüsü üzerinde araç trafiği oluştu. Aracın çekilmesi sonrasında trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.