Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversiteli Genç Oyuncu, Tacizden Kaçmak İçin İntihar Etti

Üniversite öğrencisi oyuncu Gülay Bursalı, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralık dairede, emlakçının cinsel saldırısına uğrayınca aşağı atlayarak intihar etti.Olay, pazar günü Başakşehir 4. etapta sabaha karşı meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversite öğrencisi oyuncu Gülay Bursalı, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralık dairede, emlakçının cinsel saldırısına uğrayınca aşağı atlayarak intihar etti.
Olay, pazar günü Başakşehir 4. etapta sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi ve aynı zamanda dizi oyuncusu olan Gülay Bursalı, erkek arkadaşı E.Ö ile birlikte Avcılar’da bulunan bir mekanda eğlendi. Sabaha karşı E.Ö emlakçı arkadaşı C.İ’yi arayarak günlük ev kiraladı. Evi kiralayan E.Ö sevgilisi Gülay Bursalı ve arkadaşlarını da yanına alarak eve gittiler. Bir süre evde sonra emlakçı C.İ de bir arkadaşıyla beraber eve gelerek eşyalarını almak istediğini belirtti. C.İ ve arkadaşı E.Ö’yü döverek cep telefonunu gasp ettikten sonra Gülay Bursalı’yı zorla bir odaya götürdü. Cinsel tacizden kaçmaya çalışan genç kız, dairenin balkonundan atlayarak intihar etti.
Sesler üzerine dışarı çıkan bina sakinleri durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri Gülay Bursalı’nın erkek arkadaşı E.Ö’yü gözaltına aldı. E.Ö verdiği ilk ifadesinde kız arkadaşının cinsel saldırıya maruz kaldığını belirtti. Ekipler olay sonrası kaçan C.İ ve yanında bulunan arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.
Olayı gören bir bina sakini, sesler üzerine cama çıktığını ve genç kızı camda çıplak bir vaziyette gördüğünü belirterek, “Bir ses oldu ’imdat’ diye. Ben de ’acaba birileri şaka mı yapıyor’ diye baktım. Bir kız camda mermerin üzerinde çıplak vaziyette aşağı sarkmış şekilde duruyordu. ’İçeriye de çekme çekersen atlarım’ diye bağırıyordu. İçeridekiler de ’içeri gir yoksa arayacağım’ diyordu. İki defa daha ’atlarım bak’ diye sesini yükselterek ’imdat cankurtaran yok mu’ diye bağırdı. Ben hiçbir şey söylemedim. En ufak hareketinde düşecek şekilde duruyordu. O yüzden düşer diye sesimi çıkarmadım ve polisi aramaya çalıştım. Ben numarayı çevirmeden kız ’atlıyorum’ dedi ve atladı" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.