Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversiteli Büşra’nın Öldüğü Yerde Keşif Yapıldı

Kadıköy Suadiye Sahil Yolu’nda 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı’nın ölümü ile sonuçlanan kaza ile ilgili olay yerinden keşif yapıldı.Kadıköy Suadiye Sahil Yolu’nda 14 Ocak akşamı meydana gelen olayda yayalara...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy Suadiye Sahil Yolu’nda 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı’nın ölümü ile sonuçlanan kaza ile ilgili olay yerinden keşif yapıldı.
Kadıköy Suadiye Sahil Yolu’nda 14 Ocak akşamı meydana gelen olayda yayalara yeşil yandığı sırada yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı’ya lüks bir otomobil çarpmış, genç kız olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra tutuklanan aracın sürücüsü 26 yaşındaki psikolog Z.N.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
7 Nisan tarihinde Anadolu 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk celsede alınan keşif kararının ardından, bugün 14.00 sıralarında olay yerine gelen mahkeme hakimi ve bilirkişi, kazanın nasıl meydana geldiğini anlatan görgü tanıklarını dinledi. Yapılan keşfin ardından görgü tanıklarının anlattıkları tutanağa geçirildi. Yapılan keşfin ardından heyet olay yerinden ayrılırken, baba Erol Taşlı, “Keşif yapılıyor. Bugün saat ikide işte mahkemeyi bekliyoruz. Daha önceki savcılık bilgilerinde işte savcılık kanalıyla yapılan bilirkişi raporuna itiraz ettiler. Biz de olay yerinden keşif istiyoruz ama zaten olay yerinden video kayıtları var. Her şey doğru yani, zaten keşifte de doğru sonuç çıkacak. Biz hak ettiği cezayı almasını istiyoruz başka Büşralar ölmesin. Biz sadece bunun peşindeyiz. Olay olduktan 3 buçuk ay sonra hala aynı acımıza devam ediyoruz. Kızımızın peşindeyiz. Doğru neyse ortaya çıkmasını istiyoruz. Zaten kamera ve video görüntüleri belli her şey belli. Hakim beyi bekliyoruz. Mahkemenin de karar vermesini bekliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.