Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Öğrencisini Eski Kız Arkadaşının Sevgilisi Öldürmüş

Adana’da annesi ve babası ile evlerinin bulunduğu apartmana girmek üzereyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisinin, eski kız arkadaşının sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da annesi ve babası ile evlerinin bulunduğu apartmana girmek üzereyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisinin, eski kız arkadaşının sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Olay, saat 01.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi 79083 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencisi Kandemir Yaluk, (23), annesi Aysel ve babası Muhsin Yaluk ile evlerinin bulunduğu apartmanın bahçesine girdiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğramış, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hayatını kaybetmişti.
Olayın hemen ardından çalışmalarını yoğunlaştıran polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasını belirledi. Çalışmalarını bu doğrultuda yoğunlaştıran ekipler, cinayet zanlısının Kandemir Yaluk’un 5 ay önce ayrıldığı 7 yıllık kız arkadaşı S. yeni sevgilisi M.E.K. olduğunu belirledi. Sabah saatlerinde şüphelinin evine operasyon düzenleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli M.E.K.’yı gözaltına aldı.
M.E.K.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.