Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Öğrencisi, Öğretmenin Evinde Pencereden Düştü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, bir öğretmenin evinde üçüncü katın penceresinden düşen üniversite öğrencisi ağır yaralandı.Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde öğretmen M.Ö’nün evinde meydana geldi. Sabaha karşı 3 kişinin olduğu daireden...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversite Öğrencisi, Öğretmenin Evinde Pencereden Düştü
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, bir öğretmenin evinde üçüncü katın penceresinden düşen üniversite öğrencisi ağır yaralandı.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde öğretmen M.Ö’nün evinde meydana geldi. Sabaha karşı 3 kişinin olduğu daireden aşırı gürültüler gelmesinden rahatsız olan komşuları, durumu polise bildirdi. Polisin gelmesi üzerine, alkollü olduğu bildirilen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi H.M, 3. katta bulunan pencereden henüz belirlenemeyen bir sebeple aşağı düştü. Evde bulunan 24 yaşındaki B.Ç. isimli genç kadın ise fenalaştı. Düşme neticesinde ağır yaralanan H.M. ile fenalaşan genç kadın 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Pencereden düşen gencin hayati tehlikesinin sürdüğü, evde bulunan öğretmen ve kadının ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi. Polisin soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.