Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite öğrencilerinin kaldığı bölgeye sıkı denetim

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencilerinin ağırlıklı olarak yaşadığını bölgede uygulama yaptı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, bölgeye gelerek denetimi bizzat yönetti.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversite öğrencilerinin kaldığı bölgeye sıkı denetim

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencilerinin ağırlıklı olarak yaşadığını bölgede uygulama yaptı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, bölgeye gelerek denetimi bizzat yönetti.

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören 11 kız öğrenci geçtiğimiz hafta bir araç içerisinden taciz edildi. Kız öğrencilerin şikayeti üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Düzce Üniversitesi’nin ana kampüsünün bulunduğu Konuralp bölgesi ile özellikle kız öğrencilerin kaldığı devlet ve özel yurtlar ile kafeler bölgesinde uygulamalar başladı.

İlk uygulamaya Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Özbakır ve Asayiş Şube Müdürü Cengiz Dursun’da katılarak durum hakkında bilgiler aldılar ve uygulamaları yönettiler.

Yunus timleri, trafik ekipleri ve asayiş ekipleri tarafından yapılan uygulamalar sırasında durdurulan araçlarda ki şahısların kimlik sorguları, alkol durumları ve araçlarının durumları sorgulandı.

Uygulama yapıldığını gören bazı sürücüler kaçmaya çalışırken, polis ekipleri kaçmalarına müsaade etmedi ve dur ihtarına uymayan sürücülerin araçları bağlandı.

Uygulamalar sonunda Yunus Timleri ekip amiri Komiser Aykut Yanar, telsizle uygulama sonuçlarını bildirdi. Uygulamada 40 araç kontrol edildi. 10 sürücüye 13 bin 80 TL cezayazıldı. 11 araç trafikten men edildi. 76 şahıs sorgulandı.

Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ise verdiği cevapta uygulamalarda görev yapan ekiplere teşekkür etti. Deniz, ayrıca ekiplerine uyarıda bulunarak “Bundan böyle özellikle bu bölgelerde öğrencileri rahatsız eden, alkollü araç kullanan, abart egzoz takan her kim olursa olsun bunlara fırsat vermeyeceğiz. Çalışmalarımızı da arttırarak devam ettireceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.