Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Öğrencileri Arasında Gerginlik

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde ülkücü öğrenciler ile bir grup öğrenci arasında yaşanan gerginliği polis büyümeden önledi.İddiaya göre, üniversitede okuyan bir öğrencinin geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinde terör...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde ülkücü öğrenciler ile bir grup öğrenci arasında yaşanan gerginliği polis büyümeden önledi.
İddiaya göre, üniversitede okuyan bir öğrencinin geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafı altında çektirdiği fotoğrafını paylaşması gerginliğe neden oldu. Bu olaydan sonra sosyal medya üzerinden organize olan bir grup ülkücü öğrenci ile karşılaştıkları bir grup öğrenci arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine üniversiteye TOMA ve çok sayıda çevik kuvvet ile sivil ekip sevk edildi. Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de üniversiteye gelerek taraflara sağduyulu olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Polis, iki grubun bir araya gelmemesi için geniş güvenlik tedbirleri aldı. Üniversitenin eski giriş kapısı önünde toplanan yaklaşık yüze yakın ülkücü öğrenci, "Biz Alparslan Türkeş’in askerleriyiz” sloganları attı. Grup, daha sonra olaysız şekilde gelen hat minibüslerine binerek üniversite önünden ayrıldı. Tarafların kavga etmemeleri için polis üniversite içerisinde ve dışarısında tedbirlerini arttırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.