Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ Üniversitesi’nde FETÖ operasyonunda ikinci dalga

Uludağ Üniversitesi’nde FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan soruşturma kapsamında bugün Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 35 doktor, 70 idari personel ile çok sayıda hemşire görevden alındı. Doktor ve personele sabah saatlerinden itibaren görevden...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ Üniversitesi’nde FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan soruşturma kapsamında bugün Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 35 doktor, 70 idari personel ile çok sayıda hemşire görevden alındı. Doktor ve personele sabah saatlerinden itibaren görevden el çektirme tebligatlarının yapıldığı belirtildi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm yurtta FETÖ mensuplarına yönelik başlatılan operasyonlar sürerken, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 35 doktor ile 70 idari personel ve hemşireye görevden el çektirildi. Dün yapılan tebligatlarda Tıp Fakültesinde 12’si akademisyen 20 kişi açığa alınmıştı.
Konuyla ilgili Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü’nden bir açıklama yapılmazken, açığa alınmaların devam edeceği öğrenildi. Bursa Valiliği yetkilileri ise görevden almalarla alakalı yazışmaların Ankara’dan geldiğini belirterek, emniyetin gerekli görmesi halinde savcılık talimatı ile gözaltı yapabileceğini belirttiler. Mevzuat gereği açığa alınan memurlar 3’te 2 oranında maaş alabilirken, 3 ay içerisinde soruşturmanın tamamlanması gerekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.