Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uçuruma Yuvarlanan Şahıs 1 Saat Sonra Bulundu

Kütahya’da ormanlık alanda 10 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanan yaşlı adam, 1 saat sonra İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu.Edinilen bilgiye göre, doğa yürüyüşü yapan bir kişi tarafından polis...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’da ormanlık alanda 10 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanan yaşlı adam, 1 saat sonra İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu.
Edinilen bilgiye göre, doğa yürüyüşü yapan bir kişi tarafından polis ve AFAD ekiplerine, 30 Ağustos Mahallesi Böcü Deresi mevkiinde bir şahsın uçuruma yuvarlandığı ve kurtarılmayı beklediği ihbarında bulunuldu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, 20 dakikalık aramadan sonra isminin Kazım Efe olduğunu öğrenilen kişiyi, ormanlık alanın içerisinde yer alan 10 metre derinliğindeki uçurumda baygın vaziyette buldu.
Ekipler tarafından uçurumdan çıkartılan 83 yaşındaki Kazım Efe, yaklaşık 500 metre branda ile taşındıktan sonra ambulansa konuldu. Burada ilk müdahalesi yapılan ve huzurevi sakini olduğu belirtilen Kazım Efe, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Efe’nin düşme sebebiyle vücudunda küçük sıyrıklar oluştuğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.