Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üç Saatte 50 Banka Kartı Kopyalandı

İzmir’de, daha önce ATM’de kart kopyalama suçundan yakalanan ve bir süre önce önce cezaevinden çıkan K.K., bu sefer Gaziemir ilçesinde ATM’de kart kopyalama düzeneği kurup dolandırıcılık yapmak isterken polise yakalandı. Kart kopyalama...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, daha önce ATM’de kart kopyalama suçundan yakalanan ve bir süre önce önce cezaevinden çıkan K.K., bu sefer Gaziemir ilçesinde ATM’de kart kopyalama düzeneği kurup dolandırıcılık yapmak isterken polise yakalandı. Kart kopyalama cihazının 3 saatte 50 kartı kopyaladığı öğrenildi.
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziemir ilçesinde bir ATM’ye kart kopyalama düzeneği kurulduğu bilgisini aldı. Polis, teknik ve fiziki takip sonucu kart kopyalama düzeneğini yerleştiren kişinin 2015 yılında aynı suçtan yakalanıp cezaevine giren ve iki ay önce tahliye edilen 26 yaşındaki K.K. olduğunu tespit etti. ATM çevresinde önlem alan polis, geçen cumartesi günü saat 17.30 sıralarında, K.K.’nın kart kopyalama düzeneğini çıkarmak isterken suç üstü yakaladı. Yapılan araştırmada, 3 saat ATM’de takılı kaldan kart kopyalama düzeneğinde, 50 kartın kopyalandığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerini bitmesinin ardından adliyeye sevk edilen K.K., Cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.