Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TV Binası Yakınlarındaki Şüpheli Bavul Polisi Alarma Geçirdi

Beşiktaş’ta Beyaz TV binası yakınlarına bırakılan şüpheli bavul polisi alarma geçirdi. Çevre güvenliği alındıktan sonra fünyeyle patlatılan bavulun boş olduğu anlaşıldı.Alınan bilgiye göre, Yeşilçimen Sokak üzerinde yer alan Beyaz...

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta Beyaz TV binası yakınlarına bırakılan şüpheli bavul polisi alarma geçirdi. Çevre güvenliği alındıktan sonra fünyeyle patlatılan bavulun boş olduğu anlaşıldı.
Alınan bilgiye göre, Yeşilçimen Sokak üzerinde yer alan Beyaz TV binası girişinin bulunduğu yeşil alana bırakılan şüpheli bavul polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra TV binasına giriş ve çıkışları durdurdu. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli bavulu fünyeyle patlattı. Yapılan incelemelerde bavulun boş olduğu tespit edildi. Bunun üzerine alınan güvenlik önlemleri kaldırılarak yaşam yeniden normale döndü. Polis, boş bavulun kim ya da kimler tarafından konulduğunu araştırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.