Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkmenistanlı genç cami tuvaletinde kendini astı

Beşiktaş’ta Türkmenistan uyruklu Malit Majidov isimli bir genç, cami tuvaletinde kendini asarak intihar etti.Olay, Beşiktaş Ortaköy’de bulunan Teşrifatçı Hacı Mahmut Camisi’nin tuvaletlerinde, sabah saatlerinde meydana geldi. Sabah namazını...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta Türkmenistan uyruklu Malit Majidov isimli bir genç, cami tuvaletinde kendini asarak intihar etti.
Olay, Beşiktaş Ortaköy’de bulunan Teşrifatçı Hacı Mahmut Camisi’nin tuvaletlerinde, sabah saatlerinde meydana geldi. Sabah namazını kılmak için camiye gelen bir vatandaş, tuvalete girdiğinde Malit Majidov’un (22) su borusuna asılı haldeki bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen Acil Servis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Majidov’un öldüğü tespit edildi. Majidov’un öldüğünün anlaşılması üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerine geldi ve cami tuvaletinde incelemelerde bulundu.
Kendisini kemeriyle cami tuvaletindeki su borularına asan Majidov’un, Ramazan ayının başından bu yana Teşrifatçı Hacı Mahmut Camisi’nin tuvaletlerinin bulunduğu alanda yaşadığı, cami esnafı ve tuvalet çalışanları tarafından da tanındığı öğrenildi. Camiye yakın bir yerde yaşayan vatandaşlardan Fatma Turna, “Gördüğümüz bir çocuk, ama konuşmuşluğumuz yok. Asmış diyorlar kendini. Bu kadar biliyorum. Asmış kendini tuvaletlerde diye duydum” şeklinde konuştu.
112 Acil Servis ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından olay yerine gelen savcı, bir takım incelemelerde bulundu. Savcının incelemelerinin ardından, Majidov’un cansız bedeni tabuta koyularak cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.