Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’de Nadir Bulunan Uyuşturucu Scank Maddesi Ele Geçirildi

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Türkiye’de nadir bulunan 10 buçuk kilo uyuşturucu scank maddesi ve 58 kök scank bitkisi ele geçirildi.İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir ve ilçelerinde...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de Nadir Bulunan Uyuşturucu Scank Maddesi Ele Geçirildi
İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Türkiye’de nadir bulunan 10 buçuk kilo uyuşturucu scank maddesi ve 58 kök scank bitkisi ele geçirildi.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir ve ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapanlara ve sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Operasyonda, Güzelbahçe ilçesinde N.A. (51) ve S.S.B. (52) isimli şahısların ikametinde scank ismi ile bilinen uyuşturucu bitki yetiştirdikleri ve satışını gerçekleştirdikleri yönünde istihbari bilgiler üzerine harekete geçildi. Eve baskın yapan polis, toplam 10 kilo 760 gram scank maddesi ile 58 kök scank bitkisi ele geçirdi. Gözaltına alınan S.S.B. isimli şüpheli Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılırken, N.A. isimli şahıs ise ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
TÜRKİYE’DE NADİR BULUNUYOR
Türkiye’de yeni piyasaya sürülen ve nadir bulunan scank isimli bitki, uyuşturucu madde imalinde kullanılıyor. Bitkinin, Avrupa’da ve ABD’de yaygın olarak kullanılan bir cannabis (esrar) türü olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.