Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Atıcılık Ve Avcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Torpil Hayatını Kaybetti

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil, Ankara’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı, eski milli sporcu ve işadamı Mehmet Bülent Torpil,...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil, Ankara’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı, eski milli sporcu ve işadamı Mehmet Bülent Torpil, akşam saatlerinde Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
MEHMET BÜLENT TORPİL KİMDİR?
1965 Kırıkkale doğumlu olan Mehmet Bülent Torpil, 1984 TED Ankara Koleji mezunu olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Geçmişi 100 yıla dayanan ve bir aile şirketi olan Kayhan Yapı Mal. Tic. Ltd. Şti.’nin yönetim kurulu başkanıdır. Atıcılık sporuna 13 yaşında başlayan Torpil’in yurt içi ve yurt dışında birçok dereceleri ve rekorları bulunmaktadır.
Babası Kayhan Torpil ile küçük yaşlarda başlayan atıcılık, avcılık ve balıkçılık merakını halen devam ettiren Mehmet Bülent Torpil evli ve iki çocuk babasıdır.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.