Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Telekom’un üst düzey yöneticileri FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü darbe girişimi soruşturmasında aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 18 Türk Telekom görevlisi gözaltına alındı. Şüphelerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 00:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 00:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü darbe girişimi soruşturmasında aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 18 Türk Telekom görevlisi gözaltına alındı. Şüphelerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel dökümanın yanı sıra, 1 dolarlık banknotlar ele geçirildiği kaydedildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, darbe girişiminin ardından, FETÖ/PDY ‘nin Türk Telekom Genel Müdürlüğü’ndeki yapılanmasına ilişkin yürüttüğü soruşturmada 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nün üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu öğrenilirken şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildi.
Öte yandan yapılan aramalarda 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde, FETÖ’nün örgüt içerisinde şifre olarak kullandığı 1 dolarlık banknotlar ele geçirildi. “Örgüt üyeliği” suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheliler Gülnihal U., Uğur A., Engin U., Taner A., Mehmet K., Cengiz D., Erdal K., Mustafa U., Mustafa Ö., Abdulkadir T., Yılmaz Ö., Semih A., Nazım Ç, Serdar Ö., Hüseyin İ.,Baki Ş., Ferit K., ve Caner K., sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.