Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizm Bölgesi Bodrum’da Yangın Devam Ediyor

Sabah saatlerinde Bodrum’da başlayan orman yangını, 9 saattir devam ediyor. Rüzgarın etkisi ile tüm bölgeye yayılan alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor.İslamhaneleri Mahallesinde bulunan makilik alanda başlayan yangın, Turgutreis, Karaincir,...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turizm Bölgesi Bodrum’da Yangın Devam Ediyor
Sabah saatlerinde Bodrum’da başlayan orman yangını, 9 saattir devam ediyor. Rüzgarın etkisi ile tüm bölgeye yayılan alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor.
İslamhaneleri Mahallesinde bulunan makilik alanda başlayan yangın, Turgutreis, Karaincir, Akyarlar ve Bağla Mahallelerine doğru devam ediyor. Yangına, yangın uçağı ve helikopterle havadan, 20 arazöz, 30 itfaiye aracı, 50 itfaiye eri ve çok sayıda orman işçisi da karadan yangına müdahale ediyor.
Rüzgarın etkisi ile büyüyen yangın tatil sitelerini de tehdit etmeye başladı. Sitelerin içerisine kadar ulaşan alevler nedeniyle tatilciler panik yaşadı. Tatilciler itfaiye ekiplerine yardımcı oldu. Bazı bölgelere de araç yolu olmadığı için yangına havadan müdahale edildi.
AKUT VE 911 ARAMA KURTARMA DERNEĞİNDEN DESTEK
Yangın bölgesine, Muğla 911 Arama Kurtarma Derneği ve AKUT ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın bölgesinde 112 ekipleri de hazır bulundu.
Yangın, Aspat bölgesine doğru ilerlemeye devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.