Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turgutlu’da vahşi cinayet

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda bir şahıs yakılarak vahşice katledildi.Turgutlu’ya bağlı Akçapınar Mahallesi yakınları İzmir-Ankara yolu üzerinde meydana gelen olayda yol kenarında meyve ve süs eşyası satışı yapan...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 06:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 06:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turgutlu’da vahşi cinayet
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda bir şahıs yakılarak vahşice katledildi.
Turgutlu’ya bağlı Akçapınar Mahallesi yakınları İzmir-Ankara yolu üzerinde meydana gelen olayda yol kenarında meyve ve süs eşyası satışı yapan Halil İbrahim Ceylan (62) kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ilk belirlemelere göre önce tüfek ile öldürülüp daha sonrada vahşice yakılarak katledildi.
Edinilen bilgiye göre bölgede arazi yangını ihbarı alan itfaiye ekipleri Akçapınar Mahallesi girişinde bulunan üzüm bağına intikal etti. Yangını söndüren ekipleri bağ arasına atılmış ve yakılmış erkek cesediyle karşılaştılar. İtfaiye erleri konuyu jandarma ekiplerine intikal ettirdi ve bölgeye çok sayıda Turgutlu Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler geldi. Olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcı bölgede geniş çaplı araştırmalarda bulundu. Yapılan araştırma sonucunda yakılarak vahşice katledilen cesedin 62 yaşındaki Halil İbrahim Ceylan’a ait olduğu öğrenildi. Ceylan’ın yakılarak katledilen cesedi, olay yerine gelen cenaze aracıyla Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerin ardından cesedin İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği ve konuyla ilgili olarak jandarma ekiplerinin çok yönlü soruşturma başlattığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.